NOVA KNJIGA - PROPOLIS BOOKS

Ova sedmica počela je dosta stresno i naporno kada je reč o školi. Svakog dana nove lekcije, formule, testovi, a potom učenje do ponoći. Vraćajući se kući tako neraspoložena, srela sam poštara. Njegov pozdrav uvek me razveseli jer znam da mi donosi nešto lepo. I eto, nova knjiga odmah je popravila moj dan, ako ne i čitavu nedelju!



U pitanju je "Negde drugde, daleko od svega", Ursula K. le Gvin u izdavaštvu Propolis Books-a. Imali ste priliku vidite njene korice na instagramu, a sada ćemo zajedno virnuti kroz njih. 
Inače, možete je poručiti OVDE.

Ovo je priča o tinejdžeru Ovenu koji je još uvek u potrazi za samim sobom. Oseća se kao da ne pripada svojoj okolini, gradu, državi, planeti... Potpuni autsajder. Ipak, kada upoznaje Natali, to počinje da se menja. Ona ga ohrabruje, podržava i gura napred. Nažalost, i pored svega toga, on ne može sakupiti dovoljno hrabrosti za promene. 

Tinejdžerski romani nikada mi nisu bili interesantni, no, ovaj mi se čini baš takvim. Sudeći po rezimeu, on sa sobom nosi dosta pouka koje se mogu primeniti u različitim uzrastima, jer ipak, svako od nas se u nekom delu života susretne sa čuvenim "Niko me ne razume. Ne pripadam ovde. Hoću da pobegnem negde drugde, daleko od svega". Jedva čekam da pročitam i javim vam utiske.

Naslov privlači na prvu, a korice ga u potpunosti opisuju. Prelepe su i jedva čekam da ih odložim na svoje police. Kvalitet je u redu, kako korica, tako i samih listova. Mala zamerka su prevelika slova, ali to je već stvar ukusa, tako da ne bih zalazila u dalju diskusiju. 

Dobila sa i noovi obeleživač (a njih nikad dosta). Kao što vidite, na njemu je slika još jedne knjige njihovog izdavaštva, kao i kontakt. Svakako će dobro koristiti.

Pošiljka je prošla potpuno u redu. Knjiga je neoštećena, lepo upakovana i negovana od strane poštara. 

Preporučujem da pogledate ovo izdavaštvo jer ima jako lepih izdanja, počevši od opšte poznatih bajki do nekih novijih dela. Obzirom na početne ilustracije, ove knjige su odličan poklon! :)

Čim pročitam, javljam utiske, ukoliko ste čitali, ili planirate, pišite mi :)

*UTISCI*

Коментари

  1. Анониман3. март 2017. 15:16

    Deluje divno,jedva cekam da cujem ustiske, pa ako je dobra, kupujem!

    ОдговориИзбриши
  2. Ćao, Bojana! Gde možemo pročitati tvoje utiske o ovoj knjizi? :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ćao, možete ih pročitati na ovom linku - https://bbooklovers.blogspot.rs/2017/03/negde-drugde-daleko-od-svega.html :)

      Избриши

Постави коментар

Tvoji utisci o pročitanom:

Популарни постови са овог блога

SASTAV: NE MOGU DA SE ODUPREM TOM UTISKU

ANALIZA: UJKA VANJA

ZONA ZAMFIROVA - ANALIZA